۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۵, شنبه

گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر


در صورتی که می خواهید خدای ناکرده دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری ام اس، آرتروز، افسردگی و اعصاب نشوید و اسید اوریک، اوره و چربی خون شما بالا نرود گوشت بوقلمون را جایگزین تمامی گوشتهای مصرفی خانواده بنمایید.




طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است، همچنین بهتر است که بدانید ۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوانهای بدن فسفر می باشد و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم می باشد


پروتئین موجود در بوقلمون ۸۱/۲۸% بیشتر از هر گوشتی است


بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشتهای دیگر است. طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد


گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی، حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ، گوساله گوسفند و ... کم نمی شود. بعد از پختن مرغ ۵۵%، گوشت ۶۰% و بوقلمون ۸۵% گوشت پخته به دست می آید


بوقلمون دارای انواع ویتامین ب از جمله ویتامینهای ب ۱، ب ۳، ب ۶ و ب ۱۲ به میزان ۷/۷ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم است و برای جلوگیری از افسردگی، بیماری ام اس و از بین بردن کم خونی مؤثر است


در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول شده و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری می کند


بوقلمون دارای اسیدهای آمینه ای به نام تریپتوفان (۳۵ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) می باشد که در بدن تبدیل به پروتئین می شود و عامل شادابی است. اسیدهای آمینه در مرمت سلولهای ماهیچه ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نقش بسیار بسزایی دارد و برای ورزشکاران بسیار مفید می باشد


بوقلمون دارای کلسیم (۹۸ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) بوده که برای کلیه افراد بخصوص خانم ها بسیار مفید است. کلسیم همچنین باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود


چربی و کلسترول موجود در گوشت بوقلمون کمترین چربی و کلسترول نسبت به گوشت گوساله، گوسفند، مرغ و سایر گوشتهاست


پتاسیم موجود در گوشت بوقلمون (۹۳۵ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) بیشترین پتاسیم در تمام گوشتهاست. پتاسیم ضد سرطان است و برای جلوگیری از سرطان سینه در خانم ها بسیار مؤثر بوده، همچنین در ساختمان قلب، ماهیچه ها و خون نقش مهمی دارد. وجود پتاسیم عامل مهمی برای بسته نشدن سرخرگها و مشکلات وریدی است، همچنین پتاسیم در کاهش کلسترول نقش مهمی دارد. پادرد، اسپاسم ماهیچه، انسداد و تنگ شدن سرخرگ، مشکلات وریدی، تأثیر سوء دیابت روی عضلات، اعصاب پا، رگ گرفتگی و ... تورم مفاصل عمدتاً نتیجه کمبود پتاسیم است


سلنیوم (۴۵ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) همراه با کلسیم، پتاسیم، ویتامین ب ۶، ویتامین سی، ویتامین دی و روی که همگی در گوشت بوقلمون است ضد کلیه سرطان ها بخصوص سرطان پروستات و سینه می باشد. سلنیوم تنظیم متابولیسم را به عهده دارد و برای از بین بردن سلولهای غیر نرمال مؤثر بوده و اگر گوشت بوقلمون با قارچ و گوجه فرنگی میل شود خاصیت ضد سرطانی آن افزایش پیدا می کند


سدیم موجود در گوشت بوقلمون (۳۳ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) از بیماری های قلبی جلوگیری و باعث تنظیم فشار خون می شود. سدیم همچنین عامل جذب کلسیم و فسفر در بدن می باشد


روی موجود در گوشت بوقلمون (۶۳ میلیگرم در هر ۱۰۰ گرم) باعث رشد خردسالان و ضد سرماخوردگی است و به ساختن دی ان آ و هورمون مردانه در بدن کمک می کند. همچنین روی باعث تنظیم سن بلوغ در افراد می شود


و بالاخره گوشت بوقلمون دارای ماده ای به نام اکسیر جوانی (سی او کیو ۱۰) می باشد که برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است


پس بی جهت نیست که بر اساس تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا، گوشت بوقلمون گوشت معجزه گر، حتی بهتر از ماهی معرفی شده است


ضمنأ با توجه به اینکه بوقلمون های معمولی (غیر ارگانیک) که در بیشتر فروشگاه های دنیا بفروش میرسند، بد ترین و کثیف ترین نوع مواد غذایی اطراف خود را مصرف میکنند لذا میتواند مضر تر از انواع دیگر گوشت محسوب شود، بنابراین همواره باید نوع خانگی پرورشی مطمئن و یا ارگانیک آنرا تهیه و مصرف کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

با کلیک روی دکمه جستجو به پورتال فروشگاهی وارد شده و از صدها هزار کالای موجود در این فروشگاه دیدن فرمایید