نخستین رویارویی دو برادر در تاریخ جام های جهانی فوتبال
برای نخستین بار در تاریخ جام جهانی فوتبال دو برادر در پیراهن دو تیم ملی مختلف در جام جهانی به مصاف یکدیگر می روند. جروم بوآتنگ در پیراهن تیم ملی آلمان و کِوین پرینس بوآتنگ در ترکیب ملی پوشان فوتبال غنا.
یکی از نکات پرحاشیۀ جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی از هفته ها قبل از آغاز این مسابقات، نبرد برادران بوآتنگ در چهارچوب دیدار های مرحلۀ گروهی میان تیم های ملی فوتبال آلمان و غنا در گروه ۴ به شمار میرود. شامگاه روز چهارشنبه (۲۳ ژوئن/ ۲ تیر) برادری و دوستی میان جروم و کوین پرینس به طور موقت متوقف میشود.
اما وقوع چنین اتفاق بی نظیری چگونه امکان پذیر شد؟
برداران بوآتنگ که متولد پایتخت آلمان، برلین هستند، ریشۀ پدری مشترکی دارند. پرینس بوآتنگ از مهاجران غنایی تبار در کشور آلمان است که با همسر آلمانی خود در سال ۱۹۸۷ میلادی صاحب فرزندی به نام "کوینپرینس" شد. "پرینس" پس از تولد "کوین پرینس" از مادر این فرزند جدا شد و با همسر بعدی خود در سال ۱۹۸۹، دیگر پسر خود "جروم" را به دنیا آورد.
فوتبال حرفه ای
کوین پرینس نخستین تجربۀ خود را در فوتبال حرفه ای با تیم بزرگسالان هرتا برلین در بوندسلیگا کسب کرد. وی سپس در فاصله سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ با تیم انگلیسی "تاتِنهام" در لیگ برتر انگلیس بازی کرد. کوین پرینس پس از بازگشت موقت به بوندسلیگا و حضور در ترکیب تیم بوروسیا دورتموند، در نیم فصل دوم ۲۰۰۸-۲۰۰۹ دوباره به فوتبال انگلیس و تیم "پورت ماث" ملحق شد. وی با این تیم مقام نایب قهرمانی جام حذفی باشگاههای انگلیس در فصل اخیر (۲۰۰۹-۲۰۱۰) را کسب کرد.
اما جروم در سن ۱۸ سالگی از هرتا برلین به تیم فوتبال هامبورگ انتقال یافت. وی در ۳ فصل متوالی در بوندسلیگا با پیراهن هامبورگ به میدان رفت و با اقتدار پست ثابت خود را در ترکیب اصلی و در قالب خط دفاعی شمال نشینان آلمان تصاحب کرد.
جروم در تابستان سال ۲۰۰۹ به بزرگترین موفقیت خود در جهان فوتبال رسید و با همراهی اشکان دژآگه، فوتبالیست ایرانی، در قالب تیم ملی فوتبال جوانان زیر ۲۱ سال آلمان، قهرمان جام ملت های اروپا شد. او از این پس در لیست بازیکنان یوآخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال بزرگسالان آلمان، نیز قرار گرفت.
اما چرا کوین پرینس بوآتنگ از لیست تیمهای ملی آلمان حذف شد؟
پاسخ به این پرسش را می توان در عدم هماهنگی این بازیکن با نظم و انضباط لازم در فوتبال آلمان یافت. گفته میشود که بی دقتی، خشونت در رفتار و ضعف در تفکرات تیمی از خصلت های شخصی کوین پرینس به شمار می روند. این خصوصیات اخلاقی سرانجام مانع ادامۀ فعالیت وی در پیراهن عقاب پوشان آلمان گردید.
خبر فاصله گیری مسئولان فوتبال ملی آلمان از کوین پرینس بوآتنگ به گوش فدراسیون فوتبال کشور غنا نیز رسید و "شیرهای سیاه" غنا با ارسال نامۀ درخواستی به فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، سرانجام جواز حضور این هافبک دفاعی را در ترکیب تیم ملی غنا در جام جهانی ۲۰۱۰ دریافت نمودند.
بدین ترتیب رویارویی دو برادر در پیراهن دو تیم ملی متفاوت، برای نخستین بار در تاریخ فوتبال جهان، به طور رسمی قطعی شد.
منبع : رادیو صدای آلمان (دویچه وله)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر